Rustpunt “Bassie”


Sinds half oktober verzorgen we, op verzoek, de catering van een rustpunt bij de beeldentuin op het landgoed Quadenoord.

We zijn hier voorlopig dagelijks te vinden (bij goed weer) tussen ca 10:30 uur en 16:00 uur.

Buiten koffie en thee hebben we diverse frisdranken en kleine snacks op ons “menu”. Nu al zeer beroemd: onze zelfgebakken appeltaartjes!! Verder is een tosti of een soepje ook mogelijk.

Breng eens een  bezoek aan de beeldentuin of maak een wandeling door de prachtige bossen van het landgoed en rust even gezellig bij ons uit.

 

Facebook Posts

Hoewel we al lang niets meer geplaatst hebben, gaat onze broodjeshandel steeds beter. Zo goed zelfs dat we de klanten vragen liefst een dag van te voren te bestellen 😋. ... See MoreSee Less

Hoewel we al lang niets meer geplaatst hebben, gaat onze broodjeshandel steeds beter. Zo goed zelfs dat we de klanten vragen liefst een dag van te voren te bestellen 😋.

 

Comment on Facebook

Vanaf het begin al TOPPY en dat is zo gebleven met vele mogelijkheden wat betreft de hap-snap!!

Omdat ons "rustpuntje" steeds meer bekend raakt als "Bassie", hebben we een apparte facebookpagina aangemaakt waar alle "avonturen" van Bassie worden gepubliceerd.

We willen graag alle volgers van De Groene Waard uitnodigen ook onze pagina "Rustpunt Bassie" te liken en te volgen.

Morgen op de pagina van Bassie.......NIEUWS!
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Je doet jezelf echt te kort als je nog geen soep - broodje, frisje, kopje koffie etc. hebt gegeten en/of gedronken.Echt doen!! Je zult er geen spijt van krijgen! En voor uw hond zijn er 2 smaken honden ijsjes!!

Ook vandaag, dinsdag 21 november is er slecht weer voorspeld (veel regen). Vandaar dat "Bassie" ook vandaag een rustdag heeft. Zoals het er nu uitziet zijn we morgen weer om 10.00 uur ter plekke. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Beeldentuin Quadenoord

het is dik de moeite waard om daar de beeldentuin te bekijken en daarna je zelf ( en je medewandelaars) te verwennen met een kopje koffie of warme chocolademelk en een heerlijk vers appelgebakje met een toefje slagroom ! Mocht je trek hebben in een hartige "hap ": ook dat is mogelijk.

Waar is jullie plekje ?

Lieve mensen: alle lekkers wordt geserveerd in bekers en op schoteltjes van porselein! Beter kan toch niet?

In verband met het zeer slechte weer, sluit Bassie vandaag, maandag 20 november om 13.00 uur. Houd de website/facebook in de gaten voor de openingstijden. ... See MoreSee Less

Load more